Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012
B.D.Foxmoor - Δισκογραφία:




O B.D.Foxmoor γεννήθηκε το 1967 και ασχολείται με το hip hop από τη νεαρή του ηλικία, από το 1979. Από τότε άρχισε να ψάχνει οτιδήποτε είχε σχέση μ΄αυτό το μουσικό είδος. Οι Active Member, είναι το γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον B.D.Foxmoor τον Ιούνιο του 1992, στη διάρκεια της συναυλίας των Public Enemy. Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και τη Sadahzinia. Μάλιστα, παράλληλα με τους Active Member, το 1992, ο B.D. Foxmoor, δημιούργησε τη Freestyle Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη Διαμαρτυρία. Ο B.D. Foxmoor ηχογράφησε αυτό τον δίσκο το 1993, χωρίς να έχει ιδιαίτερα τεχνικά μέσα και χωρίς καθόλου ακαδημαïκές μουσικές γνώσεις. Στη συνέχεια συγκέντρωσε και οργάνωσε έναν πυρήνα ανθρώπων, τους Radicals, για να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. Άλλωστε, εκείνη την εποχή το hip-hop με ελληνικό στίχο ήταν κάτι που δε χώραγε ή δεν ταίριαζε στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας. Όλες οι κυκλοφορίες της Freestyle Productions (πάντα ανεξάρτητες παραγωγές) ήταν αποκλειστικά σε βινύλιο. Από την ίδια εταιρεία κυκλοφόρησε κάποιους ακόμα δίσκους ανάμεσά τους και το δεύτερο LP του γκρουπ. Το 1995 οι Active Member τράβηξαν το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών και υπέγραψαν συμβόλαιο με την πολυεθνική Warner (για πρώτη φορά ελληνικό hip-hop γκρουπ υπέγραφε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα). Μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Active Member Το Μεγάλο Κόλπο, που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς. H Freestyle Productions έπαψε να υφίσταται με την έννοια της εταιρίας, και πλέον αποτελεί το όνομα μιας γενικότερης παρέας. Έκτοτε ο B.D.Foxmoor αποφάσισε να βαφτίσει το hip-hop που εκπροσωπούσε κάπως αλλιώς, προκειμένου να το διαφοροποιήσει από το hip hop που κυκλοφορούσε στις Η.Π.Α. Το ονόμασε, λοιπόν, Low Bap, προσδιορίζοντας ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή.


Artist: B.D.Foxmoor 
Album: Δισκογραφία
Year: 1994 - 2010
Number of CD: 13
Audio Format: Mp3
Bitrate: 128-192Kbps


Δισκογραφία:

(1994) I'M STILL AN ACTIVE MEMBER
(1999) ΣΤΗ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΞΗ
(2001) ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ
(2003) 5-2-03
(2003) AFOVIΑ
(2004) ΣΦΗΝΑ
(2005) WASTED IN HIPHOPOLY
(2006) PYROMANTIC
(2007) DEEPMENTALS
(2007) ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΟΙ HIPHOPΑΓΟΥΝ
(2009) VARDAKIA
(2010) MADMOANA
(2010) PROMOS







Uploaded.net:


  1. ρε φίλε μας δουλεύεις...σοβαρό site για upload δεν βρήκες? ανεβασε τα σε κανα mediafire ή 4shared να μπορουμε να τα κατεβασουμε. τώρα είναι τελείως αχρηστη η δουλειά που χεις κάνει

  2. Γιατί? Μία χαρά είναι το Easybytez.. Κάνεις έναν free λογαριασμό και μια χαρά μπορείς να κατεβάσεις και με αρκετά καλές ταχύτητες.

  3. den mporw na ta katevasw... den me metafrei sta link easy butez

  4. λογικό, αφού έχει κανει μαλακίες αντί να τ ανεβάσει σε κανα σοβαρό file uploader

Δημοσίευση σχολίου