Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012
F.F.C. (Fortified Concept) - Δισκογραφία:







Οι FF.C (FortiFied Concept ή Οχυρωμένη Αντίληψη) είναι το πρώτο hip - hop συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1987 στην Ελλάδα. Το συγκρότημα αποτελούνταν από τον παραγωγό και ιδρυτή Δημήτρη Πετσούκη γνωστό και ως Σκηνοθέτη, τον MC Κώστα Κουρμένταλα γνωστό και ως Ρυθμοδαμαστή και τον Θωμά Πυτικάκη γνωστό και ως DJ Everlast .

Τα μέλη συνάντησαν ο ένας τον άλλον σε μία καφετέρια για πατινάζ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βύρωνα που λεγόταν ROXY . Το ROXY σύντομα έγινε το στέκι για τους ανθρώπους που ασχολούνταν με το BREAKING , το RAPPING , το GRAFFITI τη συγκεκριμένη περίοδο στην Αθήνα.

Για 6 χρόνια το συγκρότημα νοίκιαζε studio ( HORIZON ) και ηχογραφούσε υλικό σε Αγγλικό και Ελληνικό στίχο. Το 1992 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με δικά του έξοδα και σε ανεξάρτητη εταιρεία διανομής μιας και η εταιρείες εκείνη την χρονική περίοδο δεν ενδιαφέρονταν να κυκλοφορήσουν κάτι τέτοιο. Το LP ονομαζόταν Σκληροί Καιροί και κυκλοφορήσαν μόνο 500 αντίτυπα σε βινίλιο.


Artist: F.F.C. (Fortified Concept)
Album: Δισκογραφία
Year: 1992-2009
Number of CD: 10
Audio Format: Mp3
Bitrate: 128-320Kbps



Δισκογραφία:

1992-Σκληροί Καιροί
1997-Σ' άλλη Διάσταση
1998-Η Απειλή
2000-Οχυρωμένη Αντίληψη
2001-Χαρμολύπη
2002-Υπ' όψιν
2004-Κλασικά Ηχογραφημένα
2005-Αντιληψίες Συνείδησης


2008-Έπεται συνέχεια
2009-Με όνομα και ταυτότητα






Δημοσίευση σχολίου