Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012
Stavento - Δισκογραφία:



Oι Stavento είναι ένα ελληνικό RnB συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη. Δημιουργήθηκε το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Μέθυσος), τον Κώστα Λάττα (Ακρίτας) και την Εύα Κανατά. Μετά τον δεύτερο δίσκο αποχώρησε από το συγκρότημα η Εύα Κανατά και την θέση της πήρε η Αλεξάνδρα Κονιάκ. Πριν τη δημιουργία των Stavento οι Κουϊνέλης και Λάττας ήταν μέλη της low bap ομάδας των Active Member, Freestyle Productions, με τον πρώτο να είναι μέλος των Βαβυλώνα και τον δεύτερο στους Ακρίτες.
Υπεύθυνος για την παραγωγή και τους στίχους είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ενώ σε αρκετά τραγούδια συμμετέχει και ο Κώστας Τουρνάς. Έγιναν γρήγορα γνωστοί γιατί εισήγαγαν νέα στοιχεία στην ελληνική hip hop σκηνή, ακροβατώντας πολλές φορές μεταξύ hip hop, RnB και rock. 


Artist: Stavento
Album: Δισκογραφία
Year: 2005-2011
Number of CD: 12
Audio Format: Mp3
Bitrate: 192Kbps


Δισκογραφία:

2005 ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ
2006 ΓΡΙΦΟΣ
2008 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ
2009 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ (SPECIAL PRICE VERSION)
2009 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ (THE DELUXE EDITION) (2CD)
2010 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ
2011 MAD SECRET CONCERT
BONUS TRACKS  (Depositfiles το τελευταίο)







Δημοσίευση σχολίου