Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012
C-Real - Δισκογραφία:




Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996  από  το συνθέτη, στιχουργό  και  δισκογραφικό  παραγωγό  Τάκη Δαμάσχη. 
Πολύ  σύντομα  κυκλοφόρησε το  πρώτο τους  σινγκλ,  με
τίτλο "A New Religion".  Το 1997 ακολούθησε  και δεύτερο σινγκλ  με  τίτλο  "Visions  of  You"  και με  συμμετοχή της
Σάρα Τζέιν  Μόρις. Το σινγκλ  κυκλοφόρησε σε 30 χώρες, κάτι που θεωρήθηκε επιτυχία για ένα σχετικά νέο συγκρό- τημα. Το πρώτο άλμπουμ των  C:Real κυκλοφόρησε  τον Ιούνιο του 1997 με τίτλο Realtime.

Το Δεκέμβριο του 1999 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το CD single "With or Without You", το οποίο θεωρείται  σήμερα  η μεγαλύτερή  τους  επιτυχία  στην  Ελλάδα.  Παρέμεινε  στον κατάλογο επιτυχιών με  τα  σινγκλς  της  IFPI  για  περισσό-
τερες από 18 εβδομάδες. Το 2o σινγκλ με τίτλο "Thinking of You", έχει ήχο λάτιν και κυκλοφόρησε το 2000 σε CD single. Σε αυτό συμμετέχει φιλικά η Σοφία Στρατή. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε και  το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο Stop Killing Time.

Artst: C:Real
Album: Δισκογραφία
Year: 2000 - 2008
Number of CD: 5
Audio Format: Mp3
Bitrate: 320 kbps


Δισκογραφία:

Stop killing time (2000)
Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ (2003) 
Χίλια χρόνια (2004)
Κάθε μου Σκέψη (2006)
Invain (2008)



Δημοσίευση σχολίου