Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012
2002 GR - Δισκογραφία:




Οι 2002 GR δημιουργούνται το 1974. Την ίδια χρονιά υπογράφουν συμβόλαιο με την MBI και κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τον τίτλο "Πόλα". Το 1976 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο: "Σιδερένιος Άνθρωπος". Με την κυκλοφορία αυτού του δίσκου λήγει και το συμβόλαιο τους με την MBΙ.Εκείνη την χρονική περίοδο ο τρόπος διασκέδασης αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει και το λεγόμενο "εμπορικό" τραγούδι κερδίζει έδαφος. Οι 2002 GR εξακολουθούν να εμφανίζονται σε clubs, αλλά απέχουν συνειδητά από την δισκογραφία. To 1982 παρατηρείται αναβίωση και άνθιση της ελληνικής pop και rock μουσικής, που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρκετά συγκροτήματα τότε γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία. Την συγκεκριμένη χρονιά διαμορφώνεται οριστικά η σύνθεη των 2002 GR: Ηλίας Ασβεστόπουλος, Γιάννης Χατζησόγλου , Σωτήρης Καραούλιας και Στέλιος Καραΐνδρος. Παράλληλα, ανανεώνουν το συμβόλαιό τους με την ΜΒΙ και κυκλοφορούν το τρίτο τους δίσκο με τίτλο "V.O.L. 3". Αυτός ο δίσκος γίνεται χρυσός πρωτού καν περάσουν έξι μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ακολουθούν 4 δίσκοι: "Amomoria"(1984), "2002GR"(1986), "Πέστε με τρελλό"(1989), "Μπανάνες"(1990). Το 1990 λήγει το συμβόλαιό τους με την ΜΒΙ. Ακολουθούν τρία χρόνια δισκογραφικής απραξίας. Το 1993 υπογράφουν συμβόλαιο με την FM Records. Παράλληλα αποχωρεί από το συγκρότημα ο Στέλιος Καραΐνδρος και προστίθενται ο Γιώργος Ανδριώτης (τύμπανα) και ο Γιώργος Σερνγκελίδης (πλήκτρα). Το καλοκαίρι του 1993 κυκλοφορεί ο δίσκος "Τα βράδια τα επόμενα", ενώ την άνοιξη του 1995 επανέρχονται δισκογραφικά με το "The best of ...1995", που περιλαμβάνει τραγούδια τους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αλλά και καινούργια.Τα τραγούδια "Είπες πώς", "Μαγική αυλή", "Άννα", "Τι να σου προσφέρω", "Το μετρό" οι 2002 GR τα ενορχήστρωσαν ξανά, χωρίς να ξεφεύγουν από τις αρχικές μελωδικές τους γραμμές, απλώς χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές της σύγχρονης τεχνολογίας, προσθέτοντας επιπλέον θετικά στοιχεία. Η ερμηνευτική ωριμότητα που χάρισε ο χρόνος στον Ηλία Ασβεστόπουλο, (ψυχή του συγκροτήματος), είναι εμφανής και δίνει άλλη διάσταση σ'αυτά τα τραγούδια. Το 2006 κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο "Οξυγόνο".


Artist: 2002 GR
Album: Δισκογραφία
Year: 1977 - 1982
Number of CD: 9
Audio Format: Mp3
Bitrate: 192 kbps


Δισκογραφία:

1982 - V.O.L. 3
1984 - Amomoria
1986 - 2002GR
1989 - Πέστε με τρελλό
1990 - Μπανάνες
1993 - Τα βράδια τα επόμενα
1995 - The best of ...1995
1998 - Δέκα
1977 - Γαλάζιο όνειρο




Stavento - Δισκογραφία:



Oι Stavento είναι ένα ελληνικό RnB συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη. Δημιουργήθηκε το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Μέθυσος), τον Κώστα Λάττα (Ακρίτας) και την Εύα Κανατά. Μετά τον δεύτερο δίσκο αποχώρησε από το συγκρότημα η Εύα Κανατά και την θέση της πήρε η Αλεξάνδρα Κονιάκ. Πριν τη δημιουργία των Stavento οι Κουϊνέλης και Λάττας ήταν μέλη της low bap ομάδας των Active Member, Freestyle Productions, με τον πρώτο να είναι μέλος των Βαβυλώνα και τον δεύτερο στους Ακρίτες.
Υπεύθυνος για την παραγωγή και τους στίχους είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ενώ σε αρκετά τραγούδια συμμετέχει και ο Κώστας Τουρνάς. Έγιναν γρήγορα γνωστοί γιατί εισήγαγαν νέα στοιχεία στην ελληνική hip hop σκηνή, ακροβατώντας πολλές φορές μεταξύ hip hop, RnB και rock. 


Artist: Stavento
Album: Δισκογραφία
Year: 2005-2011
Number of CD: 12
Audio Format: Mp3
Bitrate: 192Kbps


Δισκογραφία:

2005 ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ
2006 ΓΡΙΦΟΣ
2008 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ
2009 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ (SPECIAL PRICE VERSION)
2009 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ (THE DELUXE EDITION) (2CD)
2010 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ
2011 MAD SECRET CONCERT
BONUS TRACKS  (Depositfiles το τελευταίο)







One - Δισκογραφία:


ONE - ONE (1999)


01. Παρασκευή βράδυ
02. Δεν μπορώ χωρίς εσένα
03. Εδώ και τώρα
04. Κράτα καρδιά μου (+Ευρυδίκη)
05. Πως
06. Μην το κάνεις αυτό
07. Οι άλλοι κι εγώ (+Γ.Θεοφάνους)
08. Το φιλί
09. Η αγκαλιά σου
10. Πρώτη μου φορά
11. Καλοκαιρινή μου αγάπη
12. Αισθήσεις


ΟΝΕ - ΜΩΡΟ ΜΟΥ (2000)





01. Μωρό μου
02. Φοβάμαι
03. Φιλαράκια
04. Δεν μπορώ να το πιστέψω
05. Τώρα τι κάνω
06. Πες μου που πας
07. Σε χρειάζομαι
08. Να το θυμάσαι
09. Φωτιά
10. Πάντα μαζί
11. Συγνώμη



 ONE - 2001 (2001) (CD SINGLE)




01. Πες μου το "ναι"
02. Πίστεψέ με
03. Εδώ
04. Αυτή τη νύχτα



ONE - GIMME (EUROVISION 2002) (CD SINGLE)




ONE - ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ (2002)




01. Έχω τόσα να σου πω
02. Πεθαίνω
03. Σκέψου
04. Angel in my paradise
05. Gimme
06. Κανείς δεν είναι κανενός (+Ε.Δήμου)
07. Δως μου μια νύχτα ακόμα
08. Τελευταία φορά
09. Κάποια βράδια
10. Μάτια μου
11. Ακόμα σ' αγαπώ
12. What about sex
13. Δεν μπορώ (Gimme grek version)
14. Gimme (The ethnic remix)
15. Έχω τόσα να σου πω (Remix)
16. Πεθαίνω (Remix)


ONE - ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ + ONE THE ONLY (2CD) (2002)






Cd1:
01. Έχω τόσα να σου πω
02. Πεθαίνω
03. Σκέψου
04. Angel in my paradise
05. Gimme
06. Κανείς δεν είναι κανενός (+Ε.Δήμου)
07. Δως μου μια νύχτα ακόμα
08. Τελευταία φορά
09. Κάποια βράδια
10. Μάτια μου
11. Ακόμα σ' αγαπώ
12. What about sex
13. Δεν μπορώ (Gimme grek version)
14. Gimme (The ethnic remix)
15. Έχω τόσα να σου πω (Remix)
16. Πεθαίνω (Remix)

Cd2:
01. The one and only
02. Last Christmas
03. Everybody says goodbye
04. Let 's make love
05. How
06. When you needed me
07. Cyber girl
08. Only for us
09. I can't believe it 's over
10. Angel in my paradise
11. Careless whisper
12. Dame
13. Saves quanto yo lo siento
14. Me matas
15. Solo por ti




ONE - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ(CD SINGLE)




ONE - ΟΝΕΙΡΑ (2003)





01. Όνειρα
02. Όσο ζω θα σ' αγαπώ
03. Σου φωνάζω (Να πέσω να πεθάνω)
04. Αυτός ο πόλεμος
05. Αν μπορούσα
06. Ίσως να μ' αγαπάς
07. Power
08. Καινούργια αρχή
09. Κράτα με
10. Πόσο σε πεθύμησα
11. Power (Funkyfly remix)
12. Οι καμπάνες κτυπούν (Last christmas)



ONE - LIVE (2003)




01. Gimme
02. Μάτια μου
03. Σκέψου
04. Πρώτη μου φορά
05. Ακόμα σ' αγαπώ
06. Μωρό μου
07. Πίστεψε με
08. Πεθαίνω
09. Έχω τόσα να σου πω
10. Φοβάμαι
11. Πες μου που πας
12. Η αγκαλιά σου
13. Δεν μπορώ χωρίς εσένα
14. Πως



ONE - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ (2004)





01. Κανένας δε μας σταματά
02. Στο μπαράκι
03. Φύλλα φθινοπωρινά
04. Νοσταλγός του Rock 'n' Roll
05. Άκου την καρδιά
06. Πονάμε όσοι αγαπάμε
07. Σαν σταρ του σινεμά
08. Δεν το ξανακάνω σε Smartaki
09. Μια περιπέτεια
10. Χαμένο νησί
11. Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε
12. Κάνε μια ευχή


F.F.C. (Fortified Concept) - Δισκογραφία:







Οι FF.C (FortiFied Concept ή Οχυρωμένη Αντίληψη) είναι το πρώτο hip - hop συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1987 στην Ελλάδα. Το συγκρότημα αποτελούνταν από τον παραγωγό και ιδρυτή Δημήτρη Πετσούκη γνωστό και ως Σκηνοθέτη, τον MC Κώστα Κουρμένταλα γνωστό και ως Ρυθμοδαμαστή και τον Θωμά Πυτικάκη γνωστό και ως DJ Everlast .

Τα μέλη συνάντησαν ο ένας τον άλλον σε μία καφετέρια για πατινάζ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βύρωνα που λεγόταν ROXY . Το ROXY σύντομα έγινε το στέκι για τους ανθρώπους που ασχολούνταν με το BREAKING , το RAPPING , το GRAFFITI τη συγκεκριμένη περίοδο στην Αθήνα.

Για 6 χρόνια το συγκρότημα νοίκιαζε studio ( HORIZON ) και ηχογραφούσε υλικό σε Αγγλικό και Ελληνικό στίχο. Το 1992 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με δικά του έξοδα και σε ανεξάρτητη εταιρεία διανομής μιας και η εταιρείες εκείνη την χρονική περίοδο δεν ενδιαφέρονταν να κυκλοφορήσουν κάτι τέτοιο. Το LP ονομαζόταν Σκληροί Καιροί και κυκλοφορήσαν μόνο 500 αντίτυπα σε βινίλιο.


Artist: F.F.C. (Fortified Concept)
Album: Δισκογραφία
Year: 1992-2009
Number of CD: 10
Audio Format: Mp3
Bitrate: 128-320Kbps



Δισκογραφία:

1992-Σκληροί Καιροί
1997-Σ' άλλη Διάσταση
1998-Η Απειλή
2000-Οχυρωμένη Αντίληψη
2001-Χαρμολύπη
2002-Υπ' όψιν
2004-Κλασικά Ηχογραφημένα
2005-Αντιληψίες Συνείδησης


2008-Έπεται συνέχεια
2009-Με όνομα και ταυτότητα